recipes

srijeda, 4. kolovoza 2010.

Cicvara



Potrebno je:
1/4 kisele pavlake
2 kašike kukuruznog brašna

Priprema:
U kiselu pavlaku dobro umutiti brašno i kuvati uz stalno mješanje dok se odvoji mast na površini.
Ako se pojavi više masti odlijete.
Služi se toplo sa sirom ili kajmakom
Objavio/la zvekiboki u 12:48
Pošalji ovo e-poštom Blogiraj ovo!Dijeli na XPodijeli na usluzi FacebookPodijeli na Pinterestu
Oznake: cicvara, priprema cicvare

Nema komentara:

Objavi komentar

Noviji post Stariji postovi Početna stranica
Pretplati se na: Objavi komentare (Atom)

Arhiva bloga

  • ►  2011 (57)
    • ►  ožujka (10)
    • ►  veljače (20)
    • ►  siječnja (27)
  • ▼  2010 (148)
    • ►  prosinca (18)
    • ►  studenoga (18)
    • ►  listopada (23)
    • ►  rujna (21)
    • ▼  kolovoza (31)
      • Kompot od trešanja
      • Pekmez od bijeli šljiva
      • Zamrzavanje voća 2
      • Zamrzavanje voća
      • Kompot od krušaka
      • Kompot od dunja
      • Kompot od marelica
      • Kompot od breskvi
      • Borovnice sa vinom
      • Sok od jabuka
      • Liker od šljiva
      • Krofne
      • Lazanje sa morskim plodovima
      • Musaka od špinata
      • Bijeli berg
      • Paradajz čorba
      • Salata od praziluka
      • Salnjaci
      • Ledena kocka
      • Sirup od višanje
      • Valjuške od sira
      • Kačkavalj
      • Jafa torta
      • Cicvara
      • Šampita
      • Sok od zove
      • Koktel od lubenice
      • Voćna salata u soku od narandže
      • Slani rolat
      • Karamel pita
      • Tulumbe
    • ►  srpnja (37)

O meni

zvekiboki
Prikaži moj cijeli profil
Tema Jednostavno. Pokreće Blogger.